Bezriska likme līdz 50 EUR
Saņemt

“Arsenal” pirmo puslaiku bieži spēlē neizšķirti, “Benfica” ieskrienas pēc pārtraukuma

Roma, 22:00 @ 18.02.2021

2 no 2!

Spēle, kurā spēkiem mērosies divas komandas, kuru sezonas gājušas viļņveidīgi. Londonas “Arsenal” sezonu sāka briesmīgi, bet šobrīd jau lēnām atgūst spēles rokrakstu un arī rezultātus. Vienmēr ambiciozie “lielgabalnieki”, lai glābtu reputāciju, savu sezonas akcentu šobrīd liek uz UEFA Eiropas līgu. Lisabonas “Benfica” ir neērts pretinieks daudziem, tomēr pēdējā laikā komanda mazliet piebremzējusi arī vietējā čempionatā, kur noslīdējusi uz ceturto vietu.

  • Interesants fakts Londonas “Arsenal” spēles Eiropas līgās: no iepriekšējām deviņām spēlēm sešās pēc pirmā puslaika uz tablo rādījis neizšķirts rezultāts. Uz šādu iespēju spēlē pret “Benfica” tiek piedāvāts koeficients 2,25.
  • Savukārt “Benfica” savās mājās vienmēr apgriezienus ieslēgusi tieši spēlēs otrajā puslaikā. Iepriekšējās astoņās Eiropas līgas spēlēs komanda atzīmējusies pēc pārtraukuma. Vai mājinieki gūs vismaz vienus vārtus otrajā puslaikā? Koeficients – 1.83

Spēles rezultāts: 1:1 (pirmais puslaiks 0:0)

 

Apdrošini spēli un izbaudi – Eiropas līga ir atgriezusies! [Noslēdzies]

"Benfica" gūs vismaz vienus vārtus otrajā puslaikā
Veikt likmi
KategorijaFutbols
Koeficients1.83
Prognozi piedāvā
Trendi, likme.tv
Trendi
Likme TV piedāvā sporta likmju trendus. Mēs ieskatīsimies statistikā un ciparos, palīdzot Tev izdarīt uzvaru nesošo likmi. Apkopojam interesantākos faktus, kuri var šķist saistoši likmju veicējiem. Katram mačam piemeklēsim pāris trendus, bet izcelsim vienu, to arī skaitam iekšā statistikā!
Eksperta statistika
Pēdējās 30 dienas
Viss laiks
Prognozes0
Precīzas0
Zaudētas0
Atgrieztas0
Peļņa:0,00
Prognozes321
Precīzas168
Zaudētas150
Atgrieztas3
Peļņa:+7,37