Bezriska likme līdz 50 EUR
Saņemt

Prognoze: fantastiskās “forZe” uzvaru gājiens beigsies

20:00 @ 22.06.2021
Prognozes rezultāts:Zaudēta

Prognoze neprecīza!

“ESEA Premier Season 37” augšējā zara ceturtdaļfinālā tiksies “forZe” (17.) no Krievijas un Zviedrijas “GamerLegion” (46.). Abas vienības centīsies turpināt savu sezonu šajā turnīrā, lai cīnītos par iekļūšanu “ESL Pro League” nākamajā sezonā. Abas komandas ir līdzīga līmeņa vienības, tāpēc cīņa solās būt aizraujoša.

Krievijas organizācija aizvadīja fantastisku grupu turnīru, izcīnot astoņus panākumus un nezaudējot ne reizi, kamēr “GamerLegion” kā pēdējā spēja kvalificēties ceturtdaļfinālam. “forZe” uzņēmuši lielisku formu, izcīnot panākumus iepriekšējās piecās cīņās pēc kārtas un vienu zaudējumu iepriekšējās 12 spēlēs.

Savukārt “GamerLegion” bijusi pārāka sešās no iepriekšējām 10 spēlēm, gūstot panākumus divos līdz šim pēdējos mačos.

Krievijas komandas kodols kopā spēlē jau gandrīz trīs gadus, bet pirms četriem mēnešiem viņiem pievienojās Aleksandrs “zorte” Zagodirenko un Aleksandrs “KENSI” Gurkins, kas ļoti labi iekļāvušies vienībā “zorte” uzrādot otro labāko reitingu vienībā.

Pēdējā laikā izmaiņas skārušas arī zviedru “GamerLegion”, kuriem pievienojies rumānis Ivans “iM” Mihajs un zviedrs Izaks “isak” Fālens, kļūstot par organizācijas zvaigžņu spēlētāju un pārliecinošu līderi ar reitingu 1.14.

Savstarpēji abas komandas nav tikušās trīs mēnešus, kas nozīmē, ka nav zināms “iM” un “isak” pienesums savai komandai cīņā pret krieviem. Līdz šim trīs dueļos labāk veicies “forZe”, kas uzvarējusi abās cīņās, nezaudējot ne karti un divās no tām neļaujot pretiniekiem sasniegt 10 uzvarētus raundus.

Arī uzvarēto karšu ziņā statistiski organizācijas parādījušas ļoti līdzīgu sniegumu. Abām vienībām ir sabalansēts sastāvs , kas labi strādā kopā un atbalstītājus gaida ļoti līdzīga cīņa.

Neskatoties uz to, ka eksperti favorītu statusu piešķīruši “forZe”, domāju, ka “GamerLegion” ar abiem jaunpienācējiem ir krietni spēcīgāki nekā līdz šim un spēs veikt brīnumu, pārspējot līdz šim šajā turnīrā nezaudējušo Krievijas komandu.

Prognoze: “GamerLegion” uzvara

Prognoze neprecīza: “forZe” uzvara 2:0

Prognozes rezultāts:Zaudēta
Prognoze: "GamerLegion" uzvara
Veikt likmi
KategorijaCyber
Koeficients3.00
Prognozi piedāvā
Matīss Daniels Kokins, eksperts, likme.tv
Esporta entuziasts
Matīss ir Sportazinas.com e-sporta sadaļas žurnālists, kurš aktīvi seko galvenajām šī sporta aktuālitātēm. Pastiprinātu uzmanību eksperts pievērš tādām spēlēm kā: CS:GO, Dota 2, League Of Legends un Valorant.
Eksperta statistika
Pēdējās 30 dienas
Viss laiks
Prognozes0
Precīzas0
Zaudētas0
Atgrieztas0
Peļņa:0,00
Prognozes13
Precīzas4
Zaudētas9
Atgrieztas0
Peļņa:-5,49